• n.v.t.

Zorgeloos een visum aanvragen

DEN HAAG Het maken van een verre reis is voor veel mensen een grote droom. Nog steeds reizen veel Nederlanders af naar traditionele vakantiebestemmingen, zoals Frankrijk en Spanje. Maar door de groei van het aanbod en populaire televisie programma's over reizen, plannen steeds meer Nederlanders een reis naar Azië of Amerika. Voor veel van deze bestemmingen heb je een visum nodig. Ieder land hanteert andere voorwaarden om het land in te reizen. VisumBuitenland.nl helpt daarbij. Hèt bureau waar je op een eenvoudige manier de benodigde reispapieren kunt regelen. En je hoeft er niet eens de deur voor uit.

PROBLEEMLOOS
VisumBuitenland.nl onderscheidt zich door eenvoudige online aanvraagprocedures. Het maken van invulfouten wordt voorkomen door automatische checks. Zo verwisselen veel mensen de nul voor de letter O. In een Nederlands paspoort komt nooit de letter O voor. Als een formulier niet correct is ingevuld, betekent dat een visum niet geldig is. Dat kan heel lastig zijn als je daar tijdens je reis pas achter komt. Als je een vergissing maakt bij het aanvragen bij VisumBuitenland.nl, krijg je direct een foutmelding. Ook controleren zij of alle benodigde gegevens voor de reisbestemming op orde zijn. Voor een deel gaat dat automatisch maar veel gebeurt handmatig want VisumBuitenland.nl wil er zeker van zijn dat alles zo probleemloos mogelijk verloopt.

OOGOPSLAG
Natuurlijk kun je ook rechtstreeks naar het consulaat gaan of naar de immigratiedienst. Maar ervaringen leren dat de kans groot is dat er fouten worden gemaakt. Bovendien kun je een hoop tijd besparen als je niet in Den Haag woont. Het consulaat of immigratiedienst stuurt namelijk geen paspoorten op. VisumBuitenland.nl regelt het allemaal voor de reiziger en dat scheelt je twee maal reizen. De website is overzichtelijk. Je kiest direct voor het land van je bestemming en ziet in een oogopslag alle benodigde informatie. Formulier invullen, eventueel paspoort inscannen of opsturen en klaar.

Plannen om naar India te reizen? VisumBuitenland.nl merkt dat bij o.a. deze reisbestemming hun toegevoegde waarde heel groot is. Veel mensen komen er bij de immigratiedienst totaal niet uit. Via deze link leest de reiziger overzichtelijk op een rij wat hij allemaal moet aanleveren.

Reizigers die naar Amerika gaan komen ook nog wel eens voor verrassingen te staan. Om dat land in te komen heb je een zogenaamd ESTA nodig. Je kunt deze toestemming ook online via de immigratiedienst aanvragen. Voor wie niet voor verrassingen wil komen te staan is het aan te raden via deze link een ESTA aan te vragen.

Voor veel landen volstaat een e-visum. Maar er zijn ook nog veel landen waarbij het visum in het paspoort moet zitten. Geen zin in gedoe of onnodig reizen? VisumBuitenland.nl regelt het allemaal. Bovendien tegen een scherpe prijs!

visumbuitenland.nl/