• Lolo’s Bites

WeTransfer-baas investeert in prijswinnend snackmerk uit Driebergen

DRIEBERGEN De Driebergse onderneming Lolo's, producent van gezonde en suikervrije snacks voor kinderen, heeft de finale van de eerste internationale editie van startup-wedstrijd Present Your Startup gewonnen. De oprichter en baas van WeTransfer Bas Beerens zegde direct een investering in Lolo's toe.

,,We staan aan het begin van iets moois, echt te gek dat we hebben gewonnen", zegt Lysanne Denneboom van Lolo's. ,,Onze deelname aan Present Your Startup opent nieuwe deuren voor ons en we hebben veel interessante mensen ontmoet. Naar aanleiding van de gewonnen finale zijn we zelfs al in gesprek met meerdere geïnteresseerde investeerders. Het is nu tijd om verder te bouwen aan ons bedrijf, en echt iets te doen aan de voeding en toekomst van onze kinderen."

INVESTEERDER ,,Er is sprake van 'noodzaak', ouders schreeuwen om producten waar geen suiker in zit", verklaarde jurylid Bas Beerens, oprichter van WeTransfer, de winst van Lolo's. ,,Het mooie aan Lolo's is dat het bedrijf ontzettend schaalbaar is. Om de volledige potentie te kunnen waarmaken, hebben ze uiteraard partners nodig. Ik geloof dat ze een mooie toekomst tegemoet gaan en wil daar als investeerder graag onderdeel van uitmaken."

STARTUP Present Your Startup is een acceleratorprogramma en een pitchevenement uit Haarlem, opgezet door Valérie Vallenduuk in 2014. Het platform koppelt startups aan kapitaal door het organiseren van evenementen, het begeleiden van startups en het vinden van de juiste financiering.