• Filiaalleider Feije nodigt iedereen uit om te komen kijken naar de laatste modellen.

    Babs Bouwman

Van Schuppen Leersum stopt

LEERSUM Slaapkamerspeciaalzaak Van Schuppen aan de Rijksstraatweg in Leersum gaat dicht. Op zaterdagmiddag 30 juni om 17.00 uur sluiten de deuren definitief. Filiaalleider Ferry Feije werkte er acht jaar met veel plezier en hij bedankt alle klanten voor hun trouwe aankopen. Leersum gaat dicht, maar de vestiging Wonen en Slapen in Wijk bij Duurstede blijft open.

Babs Bouwman

SCHERPE PRIJZEN De laatste weken is er in het filiaal in Leersum finale uitverkoop. Alles wat nu nog in de winkel staat wordt aangeboden tegen scherpe prijzen. Show- en demonstratiemodellen bedden, kussens, slaapkamermeubelen en beddengoed. Van alle merken is er nog wat te vinden, zoals M-Line, Auping, Optisleep, Avec, Ducky Dons en Cevilite. Alles met hoge kortingen van 30 tot 50%.

Filiaalleider Feije is dol op zijn werk en hoopt in de toekomst weer iets te gaan doen in bedden: ,,Het is een mooi vak waarin je veel verschillende mensen tegenkomt. Als klanten binnenkomen is er al gauw een prettige sfeer. Ze gaan liggen en voelen zich al snel thuis". Wat Feije opvalt is, dat veel van zijn klanten bewust lokaal kopen. Ze hoeven ook niet helemaal naar Utrecht, want alle goede merken zijn te vinden bij Van Schuppen.

De winkel in Wijk bij Duurstede is gespecialiseerd in woninginrichting en slaapcomfort. Door het bezoeken van beurzen in binnen- en buitenland en het volgen van cursussen zijn alle medewerkers goed op de hoogte van de nieuwste trends en kunnen ze advies op maat geven. In de showroom is er voldoende ruimte om inspiratie op te doen. Dat geeft een goede indruk van wat er te koop is op gebied van slapen, vloeren, kasten, muren, behangen en raamdecoratie. Van Schuppen denkt graag met de klant mee en is goed toegerust om hun wensen te vertalen in een totaalplan.

SLA UW SLAG Stap de komende twee weken gerust nog eens binnen bij Van Schuppen Leersum om voor de laatste keer nog eens rond te neuzen in de restanten van mooie merken. Wat filiaalleider Feije betreft is iedereen welkom, al is het maar voor een praatje of om afscheid te komen nemen. Dat geldt alleen voor de winkel in Leersum, want Van Schuppen in Wijk bij Duurstede blijft beslist doorgaan. En dat is gelukkig ook in de buurt.

w vanschuppenwonen-slapen.nl