Start verkoop appartementen 'Groenrijck'

DRIEBERGEN In het project de Groene tuinen in Driebergen wordt op vrijdag 20 november gestart met de verkoop van de eerste dertien appartementen in het gebouw 'Groenrijck'.

De appartementen variëren in afmeting tussen de 75 en 161 vierkante meter woonoppervlak en liggen georiënteerd in het groen. De prijzen beginnen bij 215.000 (vrij op naam) tot 550.000 euro voor het duurste appartement. Geïnteresseerden zijn vrijdag 20 november tussen 14.00 en 17.00 uur van harte welkom in het verkoop- en informatiecentrum op locatie voor het verkrijgen van de verkoopinformatie.

In totaal komen er 250 duurzame woningen. Inmiddels zijn aan de Lange Dreef al 123 woningen gebouwd en zijn er zeventig woningen en appartementen in aanbouw. De Groene tuinen is een samenwerkingsproject tussen Janssen de Jong Projectontwikkeling, Heuvelrug Wonen en de gemeente Utrechtse Heuvelrug.

Het ontwerp van de appartementen is van ONB Architecten en Janssen de Jong Bouw uit Hengelo is verantwoordelijk voor de bouw. Meer informatie op de projectwebsite www.degroenetuinen.nl.