• Marc Satijn

Ondernemers starten met eindejaarsactie

Advertorial

DOORN Om het jaar knallend af te sluiten houdt de Doornse ondernemersvereniging VOCD een eindejaarsactie, waarbij alle klanten kans maken op een cadeaubon van vijfentwintig euro. Wie in december een aankoop doet bij een winkel binnen het Doornse centrum, krijgt een lot waarmee direct kans kan worden gemaakt. ,,Wij doen dit om onze klanten te bedanken omdat zij in Doorn komen winkelen", vertelt VOCD-penningmeester Henriëtte van der Mispel.

Wie tussen 1 en 31 december boodschappen doet, kleding koopt, uit eten gaat of iets anders uit het centrum van Doorn haalt, ontvangt bij de kassa een lot waarmee kans wordt gemaakt op één van de veertig cadeaubonnen. ,,Op het lot kunnen de naam, adres en contactgegevens worden ingevuld, zodat wij persoonlijk contact kunnen opnemen met de winnaars", aldus Van der Mispel, die met haar juwelier de Goudsnip ook deelneemt aan de actie.

DEPONEREN De ingevulde bonnen dienen vervolgens gedeponeerd te worden in de daarvoor bestemde inleverboxen. ,,Deze zijn te vinden bij de Jumbo op Plein 1923, The Read Shop in de Passage en bij Wilfred Greup en opticien en audicien Oog & Oor die beiden op de Kampweg gevestigd zijn", vertelt de penningmeester.

BESTEDEN Iedere week zullen er tien winnaars worden getrokken van de felbegeerde cadeaubonnen. ,,In totaal geven wij dus 1.000 euro weg aan cadeaubonnen", vertelt de onderneemster enthousiast. De winnaars kunnen deze cadeaubon vrij besteden bij alle winkeliers die aanwezig zijn in het centrum van Doorn: van restaurant tot supermarkt en van kapper tot kledingwinkel.

LEEGSTAND ,,Doorn heeft veel te bieden en dat laten wij dan ook graag zien aan onze klanten. Deze actie is een mooie manier om laagdrempelig kennis te maken met al het moois dat het centrum te bieden heeft", aldus Van der Mispel, die trots toevoegt dat er vrijwel ook geen leegstand meer is in Doorn. ,,Onlangs hebben wij zelfs nog drie nieuwe winkels mogen verwelkomen: kledingwinkel Inspiratie aan de Kampweg, restaurant Spott Doorn aan de Dorpsstraat en Kamp en Rozen aan de Kampweg."

Naast de eindejaarsactie heeft de ondernemersvereniging ook dit jaar weer gezorgd voor de feestelijke aankleding van het centrum. Waar nu de feestverlichting het dorp tijdens de donkere dagen gezellig verlicht, waren de winkelstraten eerder door de VOCD versierd met vrolijke bloembaskets. ,,En onlangs organiseerden wij nog de succesvolle intocht van Sinterklaas, die met zijn pieten het dorp aandeed."

START De eindejaarsactie start op 1 december en loopt tot en met het einde van het jaar. De bonnen mogen tot een week na afloop worden ingeleverd bij de daarvoor bestemde inleverboxen. ,,Hoe dan ook wensen wij alle klanten een hele fijne feestmaand toe en hopen ze spoedig te begroeten in het dorp."