• KWF Gezin

    Kwf Bron

KWF Utrechtse Heuvelrug

18-09-2019, 20:08 | Lezersnieuws | Desmond

Persbericht

 

 

Postbus 75508

1070 AM  Amsterdam

kwf.nl

 

 

Utrechtse Heuvelrug haalt € 16.000+ op voor KWF Kankerbestrijding

 

De collecte voor KWF Kankerbestrijding in de Utrechtse Heuvelrug heeft maar liefst € 16.000+ opgebracht. Dankzij uw vrijgevigheid kan KWF investeren in haar doelen. Zodat minder mensen kanker krijgen, meer mensen genezen en meer mensen beter kunnen leven met de ziekte.

 

70e KWF-collecteweek

Deze collecteweek was extra bijzonder, doordat het de 70e editie was. Prinses Beatrix verrichte op 31 augustus de eerste slag van een speciale KWF Munt ter ere van het 70-jarig bestaan van KWF. In de week erna, gingen maar liefst 80.000 collectanten de straat op, verspreid over 800 collecteteams. Het collecteteam van Utrechtse Heuvelrug was met de collectanten goed vertegenwoordigd.

 

Over KWF Kankerbestrijding

Een gift aan KWF, maakt nieuwe doorbraken in kankeronderzoek mogelijk. Dat helpt: sinds de oprichting van KWF in 1949 is het percentage patiënten dat 5 jaar na hun diagnose nog in leven is, gestegen van 25% naar 65%. Daarnaast besteedt KWF de collecte-opbrengst aan het voorkomen van kanker en aan ontwikkelingen, waardoor mensen een beter leven krijgen tijdens en na de ziekte.

 

KWF-collecteteam Utechtse Heuvelrug

Iedereen hartstikke bedankt voor zijn bijdrage zowel in als buiten de gemeente.

 

Collectant gemist?

Heeft u de collectant gemist en wilt u alsnog een bijdrage leveren? Dat kan door online te doneren via kwf.nl/collecte.