• Babs Bouwman

Fleurige mode bij Liesbeth's Boetiek

Advertorial

'In de winkel is het lente'

LEERSUM De winkel is knus en de rekken hangen vol met vrolijke kleuren. Betty Bresser van Liesbeth's Boetiek is heel blij met de nieuwe voorjaarsmode. Weer of geen weer: in de winkel is het lente. Er is uitgebreide keuze in modieuze merken met wekelijks nieuwe dingen.

Babs Bouwman

Liesbeth's Boetiek bestaat ruim 20 jaar en eigenaresse Betty Bresser is blij met haar trouwe klanten van de Heuvelrug en omgeving, die precies weten wat ze kunnen vinden in de gezellige boetiek. ,,Mensen vinden het prettig om persoonlijk geholpen te worden", zegt eigenaresse Betty Bresser. Zij geeft graag goed advies: ,,Ik koop er niets voor als iemand thuis komt en de aankoop valt tegen." Iedere klant is verschillend en daar houdt ze rekening mee. Iemand die rustig zelf rond wil kijken en passen, krijgt daar alle ruimte voor. Maar als mensen advies vragen, geeft ze eerlijk haar mening. Zo nodig stelt ze een andere maat of een ander model voor. Ze probeert net zo lang te zoeken totdat het plaatje rond is.

De voorjaarsmode is heel kleurrijk. Van rood, geel tot heavy pink en van kobaltblauw tot appeltjesgroen. Alles is er. Liesbeth's Boetiek verkoopt betaalbare eigentijdse kleding voor de volwassen vrouw in de maten 36 tot 46: van jong tot oud. Voornamelijk casual en niet al te chique. Als er bepaalde kleuren in de mode zijn, probeert Betty ook nog andere dingen aan te bieden. De prijs-kwaliteit verhouding is voor haar erg belangrijk en dat de klant zich er lekker in voelt. Mooie merken als Tom Tailor, Enjoy, White Stuff, Parami en NED vallen soepel en zitten comfortabel. Je hoeft ook niet bang te zijn iemand in het dorp tegen te komen die hetzelfde draagt, want van iedere maat hangen er maar één of twee stuks in het rek. De collectie wisselt snel en wekelijks zijn er nieuwe items in de winkel.

LEUKS Voor de mensen die gek zijn van accessoires is er veel leuks om uit te kiezen. Kettingen zijn speels en luchtig en je kunt er vaak een kleur mee terug laten komen. Sjaals hebben hetzelfde effect. Liesbeth's Boetiek is beroemd om haar sjaals en bijna wekelijks gaat de eigenaresse naar Utrecht of Amsterdam om de voorraad aan te vullen. Mooie prints, natuurlijke kleuren en de draagbaarheid zijn belangrijk. Een mengsel van zijde met viscose bijvoorbeeld is fijn, want dat draagt heerlijk. En in de winterdag zijn de sjaals met wol mengingen lekker warm.

In de derde week van april ontvangen alle vaste klanten een uitnodiging voor de voorjaars -inloopdagen. Drie dagen lang ontvangen mensen die in het klantenbestand staan 15 procent korting op de hele collectie. Je kunt je ook ter plekke inschrijven en volop meegenieten van de korting. Betty Bresser nodigt iedereen van harte uit een kijkje te komen nemen. Zij geniet ervan om met haar klanten om te gaan en haar drive is om iedereen super tevreden de deur uit te laten gaan. Voor de toekomst heeft ze dan ook geen speciale wensen. Het liefst wil ze klein blijven en heel veel mensen over de vloer in haar gezellige winkel.

Liesbeth's Boetiek is gevestigd aan de Leersumsestraatweg 70 in Leersum. Ze zijn bereikbaar op 0343-456935.