• Babs Bouwman

Expert Leersum: vertrouwd dichtbij

Advertorial

LEERSUM De wereld is veranderd door internet. Dat geldt ook voor Expert Leersum. In de Expert-webshop kan de klant uit meer dan 20.000 artikelen kiezen: witgoed, huishoudelijke apparaten, televisies, laptops en telefoons. Ruime keuze in merken en voor iedere portemonnee wat wils. Online bestellen en toch kunnen rekenen service van de lokale winkel. Een unieke combinatie.

Babs Bouwman

Marc Boers is al twintig jaar eigenaar van Expert Leersum. Zijn vader begon ooit met de fabricage van wasautomaten in Amerongen. Sinds 2002 is het bedrijf gevestigd in Leersum. Boers vindt het een heel leuke handel omdat er steeds vernieuwing in zit: ,,De dynamiek is groot en het is een uitdaging om snelle service te leveren. Alhoewel Boers inmiddels werkzaam is bij het landelijke orgaan van Expert, is hij nog regelmatig te vinden in Leersum. Al was het maar om af en toe te helpen bij grote drukte in de winkel, zoals laatst bij de populaire kortingsweken.

ADVIES Boers: ,,Online shoppen heeft veel voordelen. Want dat kun je op ieder moment van de dag doen: 's avonds en ook op zondag. Op Expert.nl is het heel makkelijk om apparaten te vergelijken en op die manier een shortlist te maken. Wie dan nog behoefte heeft aan meer informatie of advies: kan gewoon naar de winkel komen.'' De medewerkers bij Expert Leersum nemen de rust en tijd om uit te zoeken welk product het beste is voor de klant. Met hun kennis kunnen zij goed aangeven wat de onderlinge verschillen zijn. ,,Eerst in de winkel komen oriënteren is ook handig. Bijvoorbeeld op de nieuwe Expert Webshop-zuil, die alle producten groot en duidelijk weergeeft. Met hulp van de zuil en de expertise van de verkopers is het nog makkelijker een beeld te vormen en tot een goede keuze te komen. Fijn om te weten is dat een groot aantal artikelen de volgende dag al geleverd kan worden.''

SERVICE Warm Oranje: daar staat Expert voor. Persoonlijk contact en goede service. Alle producten worden op de juiste plek geplaatst en aangesloten. Dat doen ze al meer dan 25 jaar en dat vinden ze heel gewoon bij Expert. Vanzelfsprekend kan de klant kan kiezen waar hij de order afgeleverd wil hebben. Expert heeft meer dan 140 winkels door het hele land en kan dus ook leveren bij iemands vakantiehuisje of bij een familielid die elders in het land woont. Wie bestelt bij de webshop kan rekenen op een snelle en goede logistieke afhandeling. En op de service na de aankoop.

De medewerkers nemen de tijd om de werking van een apparaat uit te leggen. Koelkasten en vaatwassers kunnen vakkundig en onopvallend ingebouwd worden. De eigen onderhouds- en reparatiedienst schiet te hulp als een apparaat niet (meer) naar behoren werkt.

Met regelmaat zijn er interessante kortingsacties, zoals bijvoorbeeld de van/voor/deel-weken. Van 29 oktober tot en met 4 november worden die weer gehouden; online en in de winkel. Expert: bewust dichtbij.

w expert.nl