Ellen Borgmeijer wint eerste Gouden Parel

HEUVELRUG Ellen Borgmeijer van Areaal Advies is maandag verkozen tot Gouden Parel Heuvelrug Kromme Rijn. De verkiezing werd voor het eerst gehouden in de regio Heuvelrug Kromme Rijn. Ondernemersplatform OnderNamen zag dat er zo'n 120 regionale ondernemers naar restaurant Klein Zwitserland in Driebergen waren gekomen. De prijs werd in ontvangst genomen door Ellens man, Joost Nicasie.

Ellen Borgmeijer eindigde in 2015 al op een eervolle tweede plaats bij de verkiezing 'Meest Invloedrijke vastgoedvrouw van Nederland'. Het winnen van de Gouden Parel Heuvelrug Kromme Rijn is volgens haar man een 'prachtige erkenning'. De twee overige genomineerden, Corné van Garderen (Sempergreen) en Paul van Dijk (Tapkoel) eindigden op de tweede en derde plaats. Hun nominatie zorgde al voor veel reuring, vertelt Van Garderen: ,,Hoewel de verkiezing in deze regio pas voor het eerst georganiseerd werd, wist bijna iedereen in mijn omgeving van mijn nominatie! Ontzettend leuk dat er zoveel aandacht voor is.''

Naast de Gouden Parel Heuvelrug Kromme Rijn werden ook de winnaars van de RSD All inclusive challenge bekend gemaakt. De organisaties SBI Formaat, Landgoed Zonheuvel, De Totem en Band op Spanning  waren de gelukkigen. De All inclusive challenge is een initiatief van de Regionale Sociale Dienst Kromme Rijn Heuvelrug (RSD). Tijdens het congres 'Grenzeloos ondernemen' van de stichting Q4 in mei daagde RSD directeur David van Maanen lokale ondernemers uit om werkzoekenden die onder de participatiewet vallen op innovatieve wijze kans op werk te bieden. De komende periode gaan de winnaars gezamenlijk met de RSD aan de slag om de ingediende ideeën tot uitvoering te brengen. 

OnderNamen Heuvelrug Kromme Rijn is een regionaal ondernemersplatform, actief in de provincie Utrecht. Middels een business magazine, netwerkbijeenkomsten en ondersteuning op het gebied van externe communicatie biedt OnderNamen haar leden een platform waar zij zich kunnen profileren. Meer informatie is te vinden op de website van het platform.