• Babs Bouwman

Doornse winkeliers bedanken klanten

DOORN De Doornse winkeliers willen hun klanten in het zonnetje zetten. Wie in december een aankoop doet in een van de winkels, ontvangt een invulbon en maakt daarmee kans op een cadeaubon van vijfentwintig euro. Vier weken lang zijn er iedere week tien gelukkige winnaars, die persoonlijk bericht krijgen over hun winnend lot.

Babs Bouwman

De Vereniging Ondernemersfonds Centrum Doorn (VOCD) organiseert deze actie al jaren met groot succes. Het is niet voor niks dat de ondernemers de decembermaand hiervoor kiezen. Want juist dan is het dorp gehuld in feestverlichting en zijn de winkels en hun etalages sfeervol ingericht met Sinterklaas en Kerstmisartikelen. ,,Wij zijn iedere dag weer blij als de consument onze leuke winkels in Doorn weet te vinden", vertelt Ruth van Veldhuizen namens het bestuur van VOCD. ,,Met deze actie kunnen we iets terug doen voor onze trouwe klanten."

POSTER De eindejaarsactie duurt van 1 tot en met 31 december. Wie iets gekocht heeft bij een van de aangesloten winkels, te herkennen aan de poster, krijgt een bon. De ingevulde bon kan in de daarvoor bestemde bussen gedaan worden: te vinden bij The Read Shop, Jumbo Timmers, Deco Home Wilfred Greup en Van Veldhuizen womenswear. Veertig bonnen, vrij te besteden bij een van de deelnemende winkels, geven de ondernemers weg aan hun klanten met maar liefst een totaalwaarde van duizend euro.

Het hele jaar door organiseren de Doornse winkeliers acties. Zo verzorgen zij de feestverlichting, de Sinterklaasintocht, de prachtige bloemenbaskets en Beleef Doorn. Alles is erop gericht om Doorn zo aantrekkelijk en gezellig mogelijk te maken voor het winkelend publiek. Of het nu gaat om levensmiddelen, kleding of horeca: bijna iedereen doet mee. En in december doen ze vooral mee met bedanken. Omdat ze blij zijn met hun klanten.