• Theo Deur en Koen Jansen zijn er klaar voor.

    Wilco Willemse

Deur in Leersum breidt aanbod uit

Advertorial

Totaalpakket huizenkopers en -verkopers

LEERSUM Deur Financiële Diensten is al jarenlang het vertrouwde adres in Leersum en omgeving voor het onderbrengen van verschillende financiële diensten. Het maakt niet uit of dat voor een particulier is of voor een bedrijf, bij Deur is iedereen welkom. Je kunt er terecht voor verzekeringen, pensioenen of hypotheken en als vestiging van de Regiobank regel je er net zo gemakkelijk je bankzaken. Met het hele team van twaalf enthousiaste en vakkundige medewerkers wordt elk financieel vraagstuk opgelost.

Wilco Willemse

Eigenaar Theo Deur kent de regionale markt inmiddels door en door. Hij is er van overtuigd dat het succes van zijn bedrijf vooral komt door de betrokkenheid en het nauwe contact met zijn klanten.

,,Wij weten precies wat bij onze klanten speelt en gaan altijd eerst een persoonlijk gesprek aan. We verkennen de vraag en de daarbij passende mogelijkheden en dan brengen we een advies uit. De klant is vrij om daar mee te doen wat hij wil. Het liefst volgt de klant dan het advies op en maakt hij gebruik van onze diensten. Op die manier werken we al jaren en dat bevalt ons heel goed. Het echte klantcontact en luisteren naar de wensen maakt het verschil. Dat heb je niet als je bijvoorbeeld een verzekering online afsluit."

HUIZENMARKT Toch ontbrak er voor Theo Deur nog één onderdeel in zijn aanbod: ,,We verstrekken veel hypotheken, zowel eerste hypotheken aan starters als hypotheken aan doorstromers. Dat is echt maatwerk. Mensen staan voor een heel grote aankoop, waarschijnlijk de grootste in hun leven en dat is niet niks. Met het juiste advies kun je een mooi en eerlijk product verkopen. De huizenmarkt was daardoor al dichtbij. Ik raakte in gesprek met Koen Jansen, makelaar in Ede. We kennen elkaar van BNI, een zakelijk netwerk waar we allebei lid van zijn. Zo ontstond het idee om een makelaardij te beginnen en daarmee ons aanbod te completeren met Deur Financiële Diensten als kantoor, mijzelf als trekker binnen de huizenmarkt en Koen als makelaar. Vanaf 15 maart zijn we operationeel en opent Deur Makelaars."

VERTROUWEN Makelaar Koen Jansen heeft er zin in: ,,Theo is een bekende hier in het dorp en dat is enorm belangrijk. Het verkopen of aankopen van een huis is serieus werk en dan is een goede basis in vertrouwen heel belangrijk. Deur Financiële Diensten heeft wat dat betreft een uitstekende reputatie opgebouwd. Ook het afsluiten van een fullservice totaalpakket, van het verkopen van je huis tot en met de nieuwe hypotheek en de bijbehorende verzekeringen kun je straks op één adres doen."

ACTIE Wie vóór 1 juli met Deur Makelaars in zee gaat voor het verkopen van een huis, kan niet alleen rekenen op de volledige service en kennis, maar betaalt daarvoor slechts 1 procent courtage. Meer informatie: 0343-421111 of neem een kijkje op www.deurmakelaars.nl.