• Serge Duursma
  • La Luz Fotografie
  • La Luz Fotografie
  • La Luz Fotografie
  • La Luz Fotografie

Brons Master-titel voor vakfotograaf Moniek Slagter

LEERSUM Vakfotograaf Moniek Slagter van La Luz fotografie uit Leersum heeft de kwalificatie Brons Master behaald. Deze kwalificatie wordt toegekend door Master Photographers Network (MPN); een netwerk van professionele fotografen dat als doel heeft het niveau van creatieve professionele fotografie op een hoog peil te houden. Moniek Slagter is sinds 2015 lid van MPN.

Eens per jaar krijgen MPN-leden de mogelijkheid om op te gaan voor de kwalificaties Brons, Zilver en Goud Master. Deelnemers leggen hun 10 (Brons) of 20 (Zilver en Goud) beste foto's voor aan een internationale vakjury. Deze beoordeelt de beelden onder andere op kwaliteit, techniek en onderscheidend vermogen. Pas wanneer aan alle strenge eisen wordt voldaan mag de kandidaat zich Brons, Zilver of Goud Master noemen.

,,Voor vakfotografen is een Master-titel een bijzondere erkenning voor hun werk'', legt Slagter uit. ,,Daarnaast is deze titel een bevestiging voor de consument dat zij met een gekwalificeerde vakfotograaf te maken heeft, wiens werk door internationale topfotografen is getoetst.''

GROOT COMPLIMENT Moniek Slagter: ,,Ik heb gekozen voor mijn favoriete bruidsfoto's die mooie emotie weergeven. Het is een mooie serie zwart-witfoto's geworden, die één geheel vormen en samen een duidelijk beeld geven hoe ik werk. De enthousiaste reacties van klanten die ik al jaren ervaar zijn voor mij een grote erkenning. Heel blij ben ik dat nu ook deze vakjury zo enthousiast is over mijn beelden. Vooral mijn oog voor emotie en technische kwaliteit werden benoemd. Ik moest ter plekke beloven dat ik meteen doorga voor zilver en dat is een groot compliment."

Master Photographers Network maakt zich sterk voor het niveau van creatieve professionele fotografie. Dit doet zij door middel van de Master-kwalificaties, maar ook seminars, workshops en congressen met inspirerende nationale en internationale sprekers. Door hun kennis en ervaringen te delen kunnen de leden van elkaar leren en nieuwe inspiratie opdoen. Meer informatie op www.masterphotographersnetwork.com. Meer informatie over Moniek Slagter is te vinden op www.laluzfotografie.nl.