• Babs Bouwman

Bodemprijzen bij Doornse Outlet

Advertorial

DOORN Voor de vijfde keer organiseren zes Doornse ondernemers een gezamenlijke outlet in de Kampwegkerk. Grotendeels restanten van de wintercollectie: de laatste maten van diverse merken. Alles moet weg, want in de winkels moet plaats gemaakt worden voor de voorjaarskleding. Een uitgelezen kans voor iedereen die nog op zoek is naar een winteroutfit of iets leuks wil scoren voor een aantrekkelijke prijs. Want de winter is nog zeker niet voorbij.

Het initiatief voor deze outlet is een aantal jaren geleden ontstaan met Kampweg-winkeliers. Het gaat niet alleen om een grootste opruimingsactie. In een dorp als Doorn is het belangrijk dat de mensen het 'gezicht' achter het bedrijf leren kennen. Want de eigenaren kennen hun handel als geen ander en kunnen goed advies geven. Persoonlijk contact, klantvriendelijkheid en service vinden ze allemaal belangrijk. Tijdens de outlet is er ook ruimte om een praatje te maken met de ondernemers.

WIE?

Mantel Schoenmode verkoopt kwaliteitsschoenen en tijdens de outlet is er van alles wat in de opruiming van bekende merken als Van Bommel, Gabor, Ara en Via Vai. Eigenaresse Jolanda Mantel vindt de outlet heel fijn om van de laatste restjes af te komen, zodat ze weer fris kan beginnen aan de voorjaarscollectie. Het Gadehuis heeft mooie merken als No Man's Land, Moscow, Anecdote en Alchemist. Wat Kathelijne Gademan betreft gaat alles tegen bodemprijzen weg. Want ze heeft zin in de nieuwe frisse voorjaarskleren die liggen te popelen om de winkel in te gaan. Dat geldt ook voor kinderkleding van Kathootje. Want ook daar zijn nog enkele maatjes over in de lieve en stoere merken. Ton van Brenen doet ook mee aan de outlet. Zij bieden hun laatste damesmode zeer voordelig aan. Wintertruien, vesten, colberts en rokken van de merken Setter, Hep, Leona en Milan. Eigenaressen Joyce en Nanny nodigen iedereen van harte uit te komen snuffelen in de rekken.Divaria Boetiek is zonder twijfel te herkennen aan de mooie, vrolijke , kleurrijke, comfortabele en aparte kleding van natuurlijke materialen. Eigenaresse Ria van der Linden is trots op de mooie merken die ze voert, zoals Normal Crazy, Slippely, Leins en Akh.

KORTINGEN

Etos Doorn staat al bekend om de wekelijkse leuke kortingen, maar wil alle klanten op de outlet extra voordeel geven door veel artikelen aan te bieden voor 1 euro. Eigenaar Gert Pomp is zelf aanwezig en hoopt ook even gezellig te kunnen praten met de bezoekers. NB: Etos Doorn is elke dag open van 8 tot 20 uur. Op zondag van 12 tot 17 uur! Jenny's Fashion heeft voor elke vrouw wat wils en een ieder kan er terecht voor topmerken als Rove, Helena Hart, G-Maxx, Ikki en C&S Design. De stijlexperts Jenny en Brigitte kunnen adviseren over kleding. Op vrijdag 16 en zaterdag 17 februari is de vloer van de Kampwegkerk bezet met interessante aanbiedingen. De winkeliers hopen met deze samenwerking elkaar te versterken, want het is voor iedereen een laagdrempelige manier om ook eens bij de collectie te kijken van winkels die je nog niet kent. Kampwegkerk in Doorn: vrijdag 16 februari 19.00 - 21.00 uur. Zaterdag 17 februari 10.00 - 16.00 uur.