• Caro van den Berg

Beste Drogist en Winkelketen Etos bedankt klanten

DOORN Ook dit jaar hebben de klanten hun waardering uitgesproken voor Etos. Voor de vijfde maal werd de organisatie uitgeroepen tot Beste Drogist. Daarnaast werd Etos beloond met de prijs voor de Beste Winkelketen. ,,Het is fantastisch dat klanten onze winkels zo weten te waarderen op basis van prijs, vriendelijkheid, assortiment en kennis", aldus eigenaar Gert Pomp van de Etos aan de Thorheimpassage. Als dank voor het vertrouwen organiseert hij samen met zijn team op 18 december een vrij toegankelijke VIP dag, waarop de klanten in het zonnetje worden gezet.

Caro van den Berg

De Etos aan de Thorheimpassage is helemaal in kerstsfeer ondergedompeld. De winkel met zijn ruime openingstijden biedt de klant een breed assortiment scherp geprijsde kwaliteitsproducten op het gebied van beauty, gezondheid en lichaamsverzorging. Naast het bestaande aanbod is er in de winkel nu volop keuze aan cadeauartikelen en de nieuwste topgeuren voor scherpe prijzen. Het assortiment is met recht bijzonder te noemen. Merken als Chanel, Hugo Boss en Chloë zijn onder meer in de drogist te vinden. ,,Omdat dit mijn eigen winkel is ben ik vrij om buiten Etos in te kopen", legt Gert Pomp uit. En dat zijn klanten dit aanbod waarderen merkt hij dagelijks. ,,Heel veel mensen komen juist in deze tijd een mooie geur of een feestelijke cadeaudoos kopen."

BOTANICAL BOOST De ontwikkeling staat bij Etos niet stil. ,,In samenwerking met de Hortus hebben we een eigen merk ontwikkeld op basis van bloemen en planten met de naam Botanical Boost." De zeer betaalbare producten bieden optimale verzorging voor de huid en onder de douche, inclusief body lotions en een scrub.

Daarnaast zijn sinds kort ook de producten van Treets Traditions bij Etos te vinden. ,,Dit merk heeft als missie om op zoek te gaan naar de waardevolle tradities op het gebied van lichaamsverzorging. De producten, die ook geschikt zijn voor de gevoelige huid, bevatten een hoog aandeel natuurlijke ingrediënten en zijn vrij van SLS, SLES, parabenen kleurstoffen en minerale oliën. Wij bieden als kennismakingsactie een gratis mini van 50 ml aan bij aankoop van een Treets product."

VIP DAG Het team van Etos ziet uit naar de VIP dag op 18 december van 15.00 tot 21.00 uur. ,,Vorig jaar was de dag zo'n succes dat je bijna niet meer in de winkel kon lopen", glimlacht de ondernemer. Naast het gratis lakken van nagels en opmaken worden er op deze dag veel topgeuren met hoge kortingen aangeboden. ,,Bij besteding vanaf 20 euro ontvangen alle klanten bovendien een rijk gevulde goodiebag."

Ook de inwendige mens zal niet vergeten worden. "De catering wordt verzorgd door Julius Broodjes met drankjes hapjes en heerlijke soep. Ook is Le Chocolat aanwezig met verrukkelijke chocolade. Dit is onze manier om onze klanten te bedanken."

Etos Doorn, Thorheimpassage 6 Doorn, tel. 0343-420894, www.etos.nl. Openingstijden: dagelijks van 8 tot 8, vrij van 8 tot 9, zondag van 12 tot 5.

Fotobijschrift: Eigenaar Gert Pomp van de Etos aan de Thorheimpassage is trots op zijn ruime aanbod cadeaudozen en topgeuren.