• VVD Gemeente Heuvelrug

VVD Heuvelrug neemt afscheid van raadsleden

HEUVELRUG Het bestuur van de VVD Utrechtse Heuvelrug gaat afscheid nemen van Peter van der Zee, Franca Kerstens en Paul Kelder als gemeenteraadsleden.

Van der zee heeft het bestuur laten weten dat hij na de verkiezingen van 21 maart 2018, na zestien jaar raadslid te zijn geweest, afscheid zal nemen van de gemeenteraad. Hij werkte eerst in de voormalige gemeente Doorn. ,,Peter heeft zich altijd hardgemaakt voor het beschermen van het groene en dorpse karakter van onze gemeente. Ik durf te stellen dat onze gemeente er anders uit zou zien als Peter geen raadslid was geweest," aldus fractievoorzitter Rob Jorg.

Naast Van der Zee hebben ook Franca Kerstens, raadslid sinds 2014 en voormalig VVD bestuurslid, en Paul Kelder, voorheen raadslid in Driebergen, Provinciale Statenlid, raads- en commissielid Utrechtse Heuvelrug, laten weten niet meer beschikbaar te zijn voor een raadszetel. VVD-voorzitter Edward Lind: ,,We zijn Peter, Franca en Paul veel dank verschuldigd voor hun inzet in de afgelopen jaren. Met hun vertrek verliezen we gewaardeerde persoonlijkheden en ervaring in de gemeenteraad."

Op 21 november kiezen de VVD-leden kandidaten die samen met de lijsttrekker Rob Jorg de politieke partij willen vertegenwoordigen in de gemeenteraad van de Utrechtse Heuvelrug.