• CDA Heuvelrug

Chantal Broekhuis lijsttrekker CDA Heuvelrug

HEUVELRUG Chantal Broekhuis is door de leden van het CDA Utrechtse Heuvelrug verkozen tot lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen. Ze is blij met de unanieme voordracht.

„Dat geeft vertrouwen om voor de komende raadsperiode de lijnen uit te zetten. Wat het CDA betreft gaat de komende periode volop aandacht besteed worden aan de leefbaarheid in de dorpen, met bijzondere aandacht voor de sociale samenhang. We hebben duidelijk oog voor de samenleving van jong, oud en iedereen die daar tussenin zit. Als lijsttrekker voor het CDA ga ik me sterk maken voor het goede dorpse leven, waar mensen omkijken naar elkaar, met elkaar samenleven, elkaar versterken in een prettige woon- en leefomgeving met ruimte voor

een toekomstbestendige, lokale economie."

Chantal Broekhuis is 42 jaar en woont in Driebergen, ze is werkzaam als Manager Onderwijs- huisvesting bij een grote scholengemeenschap in Utrecht.

De kandidatenlijst van het CDA bevat in de top van de lijst kandidaten uit alle zeven dorpen van de Heuvelrug. Tweede op de lijst is wethouder Henk Veldhuizen uit Maarsbergen. De top van de kandidatenlijst bestaat verder uit: Peter Kranenburg (Doorn), Teunis Reedijk (Overberg), Marina Roelofsen (Driebergen), Sander van Kranenburg (Amerongen), Werner van Katwijk (Leersum) en Mechteld van den Beld (Maarn).