• Sebastiaan Bode

Trainer Van der Kort langer bij FC Driebergen

DRIEBERGEN FC Driebergen heeft het contract met hoofdtrainer Raymond van der Kort verlengd. De oefenmeester is momenteel bezig aan zijn eerste seizoen.

De verlenging is gebaseerd op gesprekken met de selectie en de technisch commissie van FC Driebergen die het bestuur geadviseerd hebben met Raymond verder te gaan, meldt het bestuur van FC Driebergen. Voorzitter Peter Dingemans: ,,Wij zijn met Raymond een nieuwe weg ingeslagen. De meeste spelers zijn technisch bekwame voetballers. Zij willen graag voetballend tot resultaten komen en hebben een hekel aan de lange bal. Dit is niet de makkelijkste manier van voetballen maar het geeft wel veel voldoening als je het spel zo kunt spelen en controleren. Een andere opdracht is de jeugd door te laten stromen naar de selectie. De selectie bestaat helemaal uit spelers die bij de club opgegroeid zijn. Deze insteek wordt club breed gedragen en geeft jeugdspelers de kans zich in het eerste te spelen."

Raymond van der Kort is blij met zijn contractverlenging: ,,We zijn dit jaar gestart met een proces waarin we wilden zorgen dat dat een aantal zaken opgestart werden. Grotendeels zijn we daarin geslaagd zoals het opzetten van het tweede elftal. Ook het eerste elftal maakt qua voetbal een goede ontwikkeling door en nu moeten we zorgen dat dit zich ook vertaald in punten. Ik heb daar alle vertrouwen in. Ik heb het ontzettend naar mijn zin bij FC Driebergen en ik werk plezierig samen met de staf, technische commissie en de A1. Ik ben dan ook blij dat ik nog een jaar mijn steentje kan bijdragen aan de verdere ontwikkeling van FC Driebergen."