• SVL

SVL weer een stapje dichterbij de Hoofdklasse

LANGBROEK Na een ietwat teleurstellende nederlaag tegen Roda '46, was het ditmaal wel prijs voor de mannen van trainer Jan Gaasbeek. In de uitwedstrijd tegen VVZ '49 uit en in Soest werden door de 1-2 overwinning drie belangrijke punten toegevoegd aan het totaal en is zaterdag eersteklasser SVL hard op weg om komend seizoen een klasse hoger te gaan acteren.

SVL trainer Jan Gaasbeek:,, In het eerste half uur van de wedstrijd werd VVZ helemaal weggetikt en hadden we eigenlijk al in een vroeger stadium op ruime voorsprong moeten staan." Maar de openingstreffer voor de Langbroekers (0-1 Ali Alkan) viel pas in de 30e minuut, ondanks het feit dat SVL de wedstrijd volledig volledig onder controle had.

Alhoewel SVL in de tweede helft wat terughoudender opereerde, was het in de 49e minuut Glenn Molenaar die voor zijn ploeg wist uit te breiden naar 0-2. Toch wist de thuisploeg in de 60e minuut de aansluitingstreffer binnen te schieten (1-2), waardoor er nog een angstig laatste half uurtje volgde. Maar SVL hield daarbij het hoofd koel, bleef de wedstrijd regisseren en pakte een belangrijke driepunter op weg naar de Hoofdklasse. Met nog drie wedstrijden voor de boeg (waaronder twee thuiswedstrijden) en zes punten voorsprong op de nummer twee in de eerste klasse, ziet de afloop van de competitie er gunstig uit en lijkt het kampioenschap en promotie slechts een kwestie van tijd.