• SVL

SVL nog geen kampioen

LANGBROEK Door het 1-1 gelijke spel in de thuiswedstrijd tegen Almkerk en het gelijke spel van concurrent LRC moet het beoogde kampioenschap van SVL nog een week worden uitgesteld. Met zes nog steeds zes punten verschil tussen koploper SVL en naaste concurrent LRC, is op 2 mei aanstaande één punt voldoende om plaats te gaan nemen op de platte kar.

De wedstrijd spanning was op de gezichten van de SVL spelers af te lezen. En die spanning werd ook zichtbaar in de wedstrijd. Al in de tweede minuut kwam de thuisploeg op een 0-1 achterstand en bleef de ploeg van trainer Jan Gaasbeek achter de feiten aanlopen. Pas kort voor het rustsignaal kwam SVL op gelijke hoogte door een eigen doelpunt van Almkerk.

Ook de tweede helft droeg een rommelig karakter ondanks het feit dat SVL de druk er vol op bleef houden. Tal van goede mogelijkheden werden door de thuisploeg om zeep geholpen, waardoor het uiteindelijk bleef bij een 1-1 eindstand. Alhoewel toch wel een deceptie blijft SVL de ploeg die het meeste recht heeft op promotie en daar komend weekend ook zeker in gaat slagen.