Succesvolle toernooiweek ´Volvo Reede ATV Open´

AMERONGEN Afgelopen week werd bij de Amerongse Tennis Vereniging het jaarlijkse 'Volvo Reede ATV Open' gehouden. Ruim 250 enthousiaste deelnemers uit de regio zorgden voor een goed gevuld programma met als spectaculaire klassen de heren dubbel 4, dames dubbel 5, mixed dubbel 5 en de heren enkel 5. Tevens was er door de ATV Open toernooicommissie een leuk, feestelijk programma georganiseerd met als thema 'Mexican Madness'. Het tennispark werd omgetoverd in Mexicaanse sferen, met onder meer sombrero's en Mexicaans eten en drinken. Net als andere jaren koppelde de ATV een goed doel aan haar open toernooi; dit jaar werd er liefst € 250,- opgehaald en gedoneerd aan het Comité Sinterklaas Intocht Amerongen.

SPECTACULAIRE FINALEDAG Zondag 26 juni werden onder grote publieke belangstelling de finales gespeeld in de verschillende categorieën. In de heren dubbel 4 wonnen Sebastiaan Inthorn (T.V. Ludenti Doorn) en Koen Steijn (TC de Uithof Utrecht), na een leuke spannende poule, het toernooi. De dames dubbel, klasse 5, werd gewonnen door twee dames uit Amerongen: Louise de Kievid en Wendy van Holst. In de 5e klasse van het Heren enkelspel was Remco van Ewijk (T.V. Spitsbergen) de sterkste. In de heren dubbel 5 wonnen twee heren van Larsheim Leersum, Serge Eude en Paul Wijnberg. Overige winnaars per klasse zijn hieronder te lezen.

Alle winnaars op een rij

Heren dubbel 4 17-plus Sebastiaan Inthorn en Koen Steijn

Dames dubbel 5 17-plus Wendy van Holst-van den Berg en Louise de Kievid

Heren dubbel 5 17-plus Serge Eude en Paul Wijnberg

Heren enkel 5 17-plus Remco van Ewijk

Mixed dubbel 5 17-plus Serge Eude en Karen Schalkwijk

Dames dubbel 6 17-plus Saskia Bakker en Tamara van Doesburg

Heren dubbel 6 17-plus Michel Bouman en Jelle Muilwijk

Heren enkel 6 17-plus Dimitrie van Houdt

Mixed dubbel 6 17-plus Jarik Hendriks en Joyce van Mourik

Dames dubbel 7 17-plus Eva Blok en Bianca van Engelenburg

Dames dubbel 7 40-plus Trudy van Doorn en Joke de Wit

Heren dubbel 7 17-plus Rik Mater en Matthijs Veldhuis

Heren dubbel 7 40-plus Bart Broeder en Walter Slabber

Heren enkel 7 17-plus Tim van Offeren

Mixed dubbel 7 17-plus Eddy Koorndijk en Annelies Ordelman

Mixed dubbel 7 40-plus Jos Schuurman en Evelien van Spanje

Dames dubbel 8 17-plus Marian Oskam en Ilse Wiegmann

Dames enkel 8 17-plus Anouk Dons

Heren dubbel 8 17-plus Richard van Dam en Joop Hake

Heren enkel 8 17-plus Tom van der Lugt

Mixed dubbel 8 17-plus Joop Hake en Bernadette Drost

GEWELDIGE SFEER Willie Lagraauw, toernooileider van de ATV Open Toernooi commissie, vertelt: "we hebben een geweldig toernooi achter de rug, zowel sportief gezien als qua gezelligheid. Het weer viel helaas tegen in de toernooiweek, maar dat mocht de pret niet drukken. Er is elke avond heerlijk gekookt en er was een gezellige feestavond op vrijdag en een barbecue op de zaterdag. We hebben vele spelers en neutrale toeschouwers mogen begroeten op ons terras", vertelt Willie. "Onze dank gaat uit naar onze trouwe hoofdsponsor Volvo Reede. Zij steunen ons al diverse jaren en daar zijn we ze erg dankbaar voor. Verder bijzondere dank aan tennisvereniging Larsheim Leersum. Door de vele regenval op sommige dagen konden we inhaalwedstrijden op hun terrein afwerken. Daar zijn we ontzettend mee geholpen, super! Tot slot bedanken we uiteraard alle enthousiaste deelnemers. We kijken met onze commissie nu alweer uit naar volgend jaar".