• werkgroep Sportprijzen

Utrechtse Heuvelrug kiest bijzondere sporters van 2019

UTRECHTSE HEUVELRUG Samen met het Heuvelrug Sport Initiatief organiseert het gemeentebestuur Utrechtse Heuvelrug jaarlijks het Sportgala. Een evenement dat is bedoeld om sporters of sportteams die bijzondere prestaties hebben geleverd in het zonnetje te zetten.

Ook in 2019 zijn in de gemeente Utrechtse Heuvelrug weer mooie sportieve prestaties geleverd. Door de nominatiecommissie is inmiddels de kandidatenlijst opgesteld voor de categorieën sportman, sportvrouw, sporttalent, sportploeg, sportvereniging, sportiefste basisschool en sportstimulansprijs.

Van maandag 6 januari tot en met donderdag 30 januari 8.00 uur kunnen de inwoners van de Utrechtse Heuvelrug hun stem uitbrengen via https://www.heuvelrug.nl/sportprijzen-2019 voor hun voorkeuren voor de Sportprijzen 2019. De uitslag wordt uiteindelijk voor 50 procent bepaald door de stemmen van de inwoners en voor de andere helft door een jury bestaande uit basisscholen en winnaars van voorgaande jaren.

De bekendmaking en uitreiking van de Sportprijzen 2019 gebeurt tijdens het feestelijke Sportgala op vrijdagavond 7 februari in SCC de Binder in Leersum. Er zijn diverse (muzikale) gastoptredens. De zaal is open vanaf 19.00 uur, om 19.30 uur start het Sportgala.

Toegangskaarten á 5 euro (inclusief koffie/drankje in de pauze) zijn te bestellen via Nana Bies van de werkgroep Sportprijzen, te bereiken via email nana.bies@Heuvelrug.nl of telefoon 0343-565607.