• Jarno Schurgers

Hoenderdaal Padel Service pakt landstitel in Topklasse Padel

DRIEBERGEN De Hoenderdaal Padel Service uit Driebergen heeft zondag de strijd om het landskampioenschap in de KNLTB Topklasse Padel gewonnen. In de finale werd Tilburg Siux met 3-1 verslagen.

Rombert Anjema en Scott Goossens waren in de eerste wedstrijd met 7-6 en 6-4 te sterk voor Boris Oomes en Bas Weterings. Peter Amerika en Bram Meijer zetten de stand vervolgens op 2-0 voor Hoenderdaal Padel Service door René Lindenberg en Jaap Smits met 6-1, 3-6 en 10-6 te verslaan. Erik Goris en Bram Meijer wisten in de derde partij de winst voor Hoenderdaal Padel Service binnen te slepen door Boris Oomes en Jaap Smits te verslaan met 6-1, 6-7 en 10-2. In de laatste partij haalde Tilburg Siux een punt binnen en zette daarmee de uiteindelijke stand op 3-1. René Lindenberg en Rob Jaspers versloegen Peter Amerika en Scott Goossens met 6-3, 6-4.

KAMPIOENSCHAP Op 8 en 9 december 2018 organiseerde de KNLTB de play-offs van de Topklasse Padel, het hoogste niveau in de Najaarscompetitie. De wedstrijden werden gespeeld bij TV Nieuwe Sloot in Alphen aan den Rijn, in het voorweekend van de Nederlandse Loterij NK Tennis.

De Topklasse Padel bestond in de Najaarscompetitie uit twee poules van zeven teams. Aan de play-offs deden de nummers 1 en 2 uit beide poules mee. In de halve finales versloeg Tilburg Siux Adidas Padel Neckslag met 3-1 en Hoenderdaal Padel Service won met 4-0 van Rekre Sport Padel.