FC Driebergen zakt door het ijs

DRIEBERGEN In een uitermate slechte wedstrijd kreeg een op alle fronten falend FC Driebergen de kous op de kop en verloor kansloos het uittreffen tegen Lopik met 2-0. Driebergen trainer Raymond van der Kort: ,,We hebben op alle fronten gefaald en speelden zonder enige twijfel de slechtste wedstrijd van het seizoen. Het ontbrak gewoonweg aan de juiste mentaliteit."

Al in de 3e minuut van de eerste helft kreeg Driebergen de eerste draai om de oren, omdat het de ploeg gewoonweg aan de nodige scherpte ontbrak. In het resterende deel van de eerste helft slaagden de Driebergenaren er niet meer in om de geleden schade te repareren, wat een ruststand opleverde van 1-0.

Ook bij aanvang van de tweede helft een zeker niet attent spelend Driebergen, dat alweer na een drietal minuten de tweede treffer om de oren kreeg en op een 2-0 achterstand geraakte. En ook nu weer slaagde de van der Kort formatie er niet in om aan te haken en verloor zonder enige franje drie belangrijke punten. Een collectieve misstap van een dwalend FC Driebergen.