FC Driebergen wederom onderuit

DRIEBERGEN Ook in het thuistreffen tegen SVM uit Maartensdijk wist FC Driebergen de punten niet in eigen huis te houden en verloor volkomen tegen  de verhouding in met 1-2 . Driebergen trainer Raymond van der Kort:,, Dit is eigenlijk het beeld van de afgelopen weken. We zijn vaak de betere ploeg, maar vergeten gewoonweg te scoren. Om gek van te worden!"

In het eerste deel van dit treffen was het SVM dat in de eerste twintig minuten de wedstrijd bepaalde en al na een tweetal minuten op een 0-1 voorsprong kwam. Maar geleidelijk aan herstelde de thuisploeg zich van de opgelopen vroege schade en had het laatste kwartier dan ook het betere van het spel. Maar tot aan de rust bleven verdere doelpunten uit, waardoor Driebergen met een 0-1 achterstand aan de thee ging.

In het tweede deel van de wedstrijd een geheel ander FC Driebergen dat het tempo opvoerde en al in de 47e minuut de gelijkmaker binnenschoot door Robin Notenboom (1-1). Vanaf dat moment was het de thuisploeg die het spel dicteerde en op jacht ging naar meer. Maar de Driebergen formatie vergat, ondanks de vele kansen, de tweede treffer binnen te schieten en leek dit duel te gaan eindigen in een 1-1 gelijke stand.

Maar niets was minder waar. Ver in de extra tijd was het SVM dat een zwak verdedigend moment van Driebergen genadeloos afstrafte en er met de volle buit vandoor ging. Een behoorlijke domper voor een met name in de tweede helft sterk spelende thuisploeg.