FC Driebergen pakt punt in matig duel​

DRIEBERGEN In een zeer matig voetbalduel en op een door de regen nauwelijks bespeelbaar veld, nam zaterdag derdeklasser FC Driebergen een punt mee naar huis tegen SEC uit en in Soest. Driebergen trainer Raymond van der Kort:,, Alhoewel ik het niet graag memoreer, heeft de scheidsrechter ons uiteindelijk de das omgedaan. Een voor hem niet te beoordelen situatie werd met een doelpunt gehonoreerd. Een misser van de bovenste plank!"

In de eerste helft die eigenlijk nauwelijks hoogtepunten kende, bleef FC Driebergen goed overeind tegen het altijd lastig bespeelbare SEC. Met een werkelijk prachtig schot van Paul van Hofwegen (vrije bal), kwam Driebergen dan ook kort voor rust op een op dat moment verdiende 0-1 voorsprong.

Maar de al gememoreerde foutieve beslissing van de arbiter bracht SEC in de 50e minuut ten onrechte terug op gelijke hoogte en werd het een duel van momenten. Alhoewel Driebergen het nog wel probeerde en nog een tweetal kansen wist te creëren, slaagde de van der Kort formatie er niet meer in om te scoren wat een eindstand opleverde van 1-1. Twee dure en zure verliespunten!