FC Driebergen morst belangrijke punten

DRIEBERGEN Thuisploeg FC Driebergen liet in het voetbaltreffen tegen Hoevelaken belangrijke punten liggen. In een zeer matige wedstrijd verloor de ploeg van trainer Richard van Vliet met 0-1 van de rood-witten uit Hoevelaken. Een hard gelag in de strijd om nacompetitievoetbal te ontlopen.

In de eerste helft was het veldspel van thuisploeg Driebergen vaak niet om aan te zien. Tegen de meer voetballende ploeg uit Hoevelaken werd teveel de lange bal gehanteerd en was er van enige opbouw tussen de linies geen sprake. Met individuele acties probeerde Driebergen het wel, maar faalde vervolgens in de afwerking .

Hoevelaken daarentegen combineerde goed en kwam in de 28e minuut dan ook op een terechte 0-1 voorsprong. Een voorsprong die geen vervolg kende en resulteerde in een sfeerloze 0-1 ruststand.

In de tweede helft kreeg de thuisploeg meer en meer grip op de wedstrijd en was nu wel genegen om gezamenlijk de mouwen op te stropen om iets aan die hatelijke achterstand te doen. De beste kansen waren dan ook voor de Driebergenaren die er echter niet in slaagden om dichterbij te komen, waardoor drie belangrijke punten verloren gingen en er nog steeds naar beneden dient te worden gekeken.