FC Driebergen grossiert in het missen van kansen

DRIEBERGEN Het 0-1 verlies in de thuiswedstrijd tegen VOP uit Amersfoort, had FC Driebergen vooral aan zichzelf te danken. Een negental grote kansen werden ook dit keer niet omgezet in doelpunten, waarmee de thuisploeg blijft grossieren in een slechte afwerking van de geboden kansen en mogelijkheden. Driebergen trainer Raymond van der Kort:,, Ik ben hier doodziek van. We hebben de wedstrijd op alle fronten beheerst en waren gewoonweg de betere ploeg. Maar het ontbreekt ons al wekenlang aan het verzilveren van vaak 100% kansen. We zijn weer niet beloond voor het vertoonde goede spel."

Een dominant spelend FC Driebergen dat met goed positie - en combinatiespel de eerste helft dicteerde, wist ook  nu weer niet een vijftal kansen om te zetten in doelpunten. VOP speelde in dat eerste deel slechts een bijrol en kwam niet veel verder dan een uitgespeelde mogelijkheid. De ruststand van 0-0 was dan ook alleszins dramatisch te noemen voor de thuisploeg.

Ook in het tweede deel een weliswaar veel beter spelend FC Driebergen, dat echter met nog een kwartier speeltijd geheel tegen de verhouding in op een 0-1 achterstand geraakte. Met wat aanvallende omzetttingen in de ploeg probeerde van der Kort dit ongeluk nog recht te zetten. Maar wederom maakten de Driebergenaren geen gebruik van de op momenten goed uitgespeelde grote kansen. Dat betekende een bijzonder teleurstellend en frusterend verlies van drie dure punten.