Dikverdiende overwinning DEV

DOORN In een met name in de tweede helft rommelige wedstrijd won DEV in eigen huis verdiend met 4-1 van ESA uit Arnhem. DEV trainer Michel van Aken:,, In het eerste deel speelde de ploeg fantastisch en was de ruststand van 2-1 op basis van het vertoonde spel dan ook allsezins verdiend te noemen. In het tweede deel waarin ESA met tien man speelde, vergaten we te voetballen en kregen pas in het laatste kwartier weer grip op de wedstrijd. Een prima overwinning tegen toch wel een van de betere ploegen uit de poule."

Met veel pressie, op tempo en met goed combinatievoetbal kwam DEV sterk uit de startblokken. Ondanks het feit dat de thuisploeg in de 25e minuut op een 0-1 achterstand geraakte, bleef DEV in zichzelf geloven en sloot een sterke eerste helft af met een 2-1 ruststand ( 1-1 Jordy Godee en 2-2 prachtig afstandsschot Rick Andeweg).

In een rommelige tweede helft met tal van overtredingen kreeg DEV pas in het laatste kwartier weer grip op de wedstrijd en eindigde dit thuisduel uiteindelijk met een 4-1 overwinning (3-1 Rick Andeweg, 4-1 Marijn de Graaf). Een nuttige en op alle fronten verdiende driepunter voor de Doornse formatie.