• Vincent Bloothoofd

DEV verdiende minimaal een punt

DOORN Zaterdag derdeklasser DEV had in het treffen tegen SKV uit Wageningen gezien het vertoonde spel minimaal recht op een punt.

DEV-trainer Michel van Aken: ,,Met name in de eerste helft speelden we met de handrem er op. Het ontbrak ons eenvoudigweg aan scherpte. Als we die schroom van ons af hadden weten te gooien, dan had de wedstrijd zeker een ander verloop gekend."

Niet doortastend optreden van de DEV-defensie betekende na een kwartier de 0-1 achterstand voor de thuisploeg. En die achtertand bleef tot aan het rustsignaal op het scorebord staan, waarbij DEV voortdurend achter de feiten aan bleef lopen.

In het tweede deel een duidelijk anders spelende Doornse formatie, die nu wel het het heft in eigen handen nam en beter en beter in het eigen spelritme kwam. Maar geheel tegen de verhouding in was het SKV dat in de 65e minuut op een 0-2 voorsprong kwam. DEV rechtte echter de rug en wist nog geen tien minuten later de aanslutingstreffer binnen te schieten middels Ronnie van Middelkoop (1-2).

Alhoewel er in het resterende deel van de tweede helft nog tal van kansen waren voor DEV, wist de ploeg die niet te benuttenen en bleef het bij de toch wel teleurstellende 1-2 nederlaag. Een punt had zeker op zijn plaats geweest.