• Dalto

Dalto versterkt zich met Nienke Hoogeveen

DRIEBERGEN Korfbalvereniging Dalto/Klaverblad Verzekeringen uit Driebergen heeft zich versterkt met Nienke Hoogeveen. Hoogeveen (25) komt over van ZKV de Meervogels uit Zoetermeer. Het is, na Lotte Keuning, de tweede nieuwe speelster van de club uit Driebergen. 

Hoogeveen is opgegroeid bij DES, Excelsior en Die Haghe. Het afgelopen jaar speelde zij voor ZKV de Meervogels, waar ze dit jaar vast onderdeel uitmaakt van het eerste team. Met de Zoetermeerse vereniging kwam zij dit jaar uit in de hoofdklasse A.

De speelster is blij met haar overstap: ,,Dalto is een warme vereniging met een leuke, ambitieuze en enthousiaste groep spelers. Dalto wil graag omhoog en dat is voor mij een kans om te leren en mijn rol hierin te pakken. Daarnaast werk ik in de regio Utrecht en kan ik één en ander goed combineren. Ik heb heel erg veel zin in volgend seizoen."

Ook Henry Valk, voorzitter van de technische commissie, is tevreden over de komst van Hoogeveen: ,,We zien Nienke als een welkome versterking voor de selectie. Op basis van twee prima gesprekken en het meetrainen van Nienke werden wij wederzijds gesterkt in die gedachte"