Collectief falen FC Driebergen

DRIEBERGEN In het uittreffen tegen Maarssen liet FC Driebergen twee dure punten liggen en eindigde uiteindelijk met een 2-2 gelijkspel. Een uitermate teleurgestelde Driebergen trainer Raymond van der Kort:,, We hebben op alle fronten verzaakt. Dit mag wel als de slechtste wedstrijd tot nu toe worden bestempeld. Alhoewel er de laatste weken best wel vooruitgang in zat, was dit een absoluut collectief falen en staan we nog maar een viertal punten boven de rode streep. We zullen onszelf goed in de ogen moeten kijken en de komende weken de mouwen opstropen om niet nog voor de winterstop in de echte gevarenzone terecht te komen."

Alhoewel Driebergen aardig aan de wedsrijd begon en in de 20e minuut op een 0-1 voosprong kwam, was het vervolgens over en uit. Er slopen veel slordigheden in het spel en vaak werden de verkeerde keuzes gemaakt. Met hangen en wurgen bleef het tot aan de rust bij die nog steeds niet onoverkomenlijke achterstand.

Maar ook in het tweede deel ontbrak het de Driebergenaren aan het nodige zelfvertrouwen en kwam Maarssen in de 55e minuut op gelijke hoogte (1-1). Ondanks het feit dat FC Driebergen een 2-1 achterstand nog wel wist om te buigen in een 2-2 gelijkspel (laatste seconde door Jelle Adema), bleef het tobben en verspeelde Driebergen, ondanks dat gelijke spel, twee kostbare punten.