• Archief BDUmedia

Beide eerste teams van TTV Reflex-Maarn kampioen

MAARN Tafeltennisvereniging Reflex Maarn beleefde afgelopen week een nieuw hoogtepunt in haar 47-jarig bestaan. Twee teams werden kampioen en worden dinsdag gehuldigd voor deze topprestatie. Team 1, bestaande uit Gert Dijkhorst, André Appeldoorn en René Koster werd met maar liefst veertien punten voorsprong kampioen in de vierde klasse. Waarbij René Koster ook nog eens een eerste plaats in het persoonlijk klassement mocht noteren. Negentig procent van zijn partijen wist hij te winnen.

Het duo-team 1 bestaande uit Suzan Klomp en Robert van Vulpen werd voor de tweede maal op rij , nu in de vijfde klasse, kampioen. Met maar één punt voorsprong op UTTC Utrecht wisten zij in deze nieuwe competitievorm van de Nederlandse Tafeltennisbond te zegevieren. Een duo-team bestaat uit twee in plaats van drie spelers waardoor er geen tien maar vijf wedstrijden per avond gespeeld worden. De overige drie teams van Reflex die uitkomen in de vijfde en zesde klasse wisten zich te handhaven.

TTV Reflex speelt op de dinsdagavonden op Sportpark Buurtsteeg te Maarn zowel recreatief als competitief tafeltennis. Bel voor meer informatie 06-25010610.