Val op met bedrukte pennen!

28-02-2020, 13:36 |Van onze partner

Promotiemateriaal voor je bedrijf inzetten waar klanten ook echt iets aan hebben? Kies dan voor pennen bedrukken met jouw logo of een persoonlijke. Zeker weten dat je hier de aandacht mee trekt. Binnen ieder bedrijf en huishouden zijn pennen onmisbaar.</p>

Bestellen bedrukte pennen
Je hoeft niet ver te zoeken om jouw bedrukte te bestellen. Tegenwoordig zijn er genoeg partijen waar je terecht kunt. Wil je veel te kiezen hebben en ook nog eens verzekerd zijn van de beste kwaliteit? Neem dan eens een kijkje bij Maxilia. Je vindt hier een ruim aanbod pennen die je helemaal naar wens kunt personaliseren en ze zijn ook nog eens gemakkelijk te bestellen. Kies een pen en ontwerp deze naar jouw smaak. Zet het logo van je bedrijf op de pen of kies voor een persoonlijke tekst.

Wat wordt jouw ontwerp?
Het is in de ontwerpfase tijd om te bepalen waar je jouw logo of tekst wilt hebben. Je upload je ontwerp en bepaalt de grootte. Zelf kun je kijken of het ontwerp naar wens is door een digitaal drukvoorbeeld aan te vragen. Dit wordt op schaal naar je toegestuurd. Op deze manier weet je precies hoe je bedrukte pen eruit komt te zien. Handig om te weten: je kunt je ontwerp hierna nog wijzigen of annuleren. Dit is niet meer mogelijk zodra je definitief akkoord geeft. Wat wordt jouw ideale ontwerp?

Altijd een pen bij de hand
Het bedrukken van pennen met jouw logo of een tekst is een zeer effectieve manier van promotie. Het is daarom wel raadzaam om vooraf goed na te denken over de pennen die je wilt laten bedrukken. Zo weet je zeker dat je iets aan je klanten geeft waar ze iets aan hebben en ze blij mee zijn. Vergeet vooral niet om flink wat pennen in te slaan, zo weet je zeker dat je klant er altijd eentje bij de hand heeft. Je kunt precies zien hoe lang het duurt voordat de pennen worden afgeleverd. Vind je het lastig om een keuze te maken? Neem contact op met de klantenservice. Hier staan ze voor je klaar om je te voorzien van persoonlijk advies.