• De deelnemers van de Doornse outlet nodigen iedereen van harte uit te komen neuzen in de finale opruiming.

    Babs Bouwman

Roze loper voor outlet aan Kampweg

DOORN Het staartje van de opruiming tegen scherpe prijzen. Dat kun je verwachten van de outlet, die op vrijdag 14 en zaterdag 15 februari plaatsvindt. Maar liefst 11 winkels bieden dit weekend de laatste exemplaren van de wintercollectie aan of laten de klanten profiteren van scherpe aanbiedingen van showmodellen of anderszins. De winkels die meedoen leggen heel herkenbaar de roze loper uit. Kom langs en ontdek het sale-aanbod van de Kampweg!

Babs Bouwman

Komend weekend rollen de winkels van begin tot eind van de Kampweg hun roze loper uit. Wie doen er allemaal mee aan dit outlet-weekend? Een handig overzicht van de deelnemers. Om te beginnen Indusia Bodyfashion, de winkel die bekend is om haar lingerie voor elke vrouw. Topmerken luxe lingerie, maar ook basic ondergoed en badmode.

Het Gadehuis heeft een prachtige collectie in woondecoratie, lifestyle, kinderen en damesmode. Inspiratie van Nederlandse modemerken, maar ook door stijlvolle items uit alle hoeken van de wereld. La Diva boutique verkoopt kleding van natuurlijke materialen in prachtige kleuren. Recent uitgebreid met feestkleding en vintage sieraden. Niet te vergeten Kathootje, de winkel voor de kleintjes, met de leukste en liefste merken zoals Petit Bateau, Bar by Bar, Jellycat en Tumble 'n Dry.

STORE-IN-STORE Het pand van Schoenmode Mantel staat weliswaar te koop, maar Ed en Jolanda blijven zeker nog open tot de herfst. Voor de outlet heeft het gastvrije echtpaar drie winkels uit de buurt uitgenodigd: Van Brenen Textiel van de Van Bennekomweg krijgt een mooie hoek in de winkel toebedeeld waar ze hun sale-aanbod baby-, heren- en dameskleding tonen. Voor ieder figuur een passende lijn. Etos Doorn presenteert voorin de winkel een prachtig aanbod parfums en eau-de-toilettes tegen scherpe prijzen. Jenny's van de Vossenweg krijgt ook een plek in de winkel om haar eigentijdse en stijlvolle kleding te presenteren. Interessant om te weten dat Jenny's kledingadvies geeft passend bij uw stijl of persoonlijkheid.

Hedendaagse herenmode vind je bij De zwarte Lantaarn. Kies onder andere voor de laatste maten van Tramarossa spijkerbroeken, prachtig Italiaans design. Een eindje verder op de Kampweg vind je Niki kleding&kado's. Hippe kleding voor de moderne man en vrouw. Sinds kort ook duurzaam door een leuk aanbod second life kleding. Veel mooie Nederlandse merken: ook tijdens deze outlet. Met deze zachte temperaturen schiet het voorjaar vast ook in de bol. Teak & Garden heeft een aantal showmodellen tuinmeubilair in de aanbieding.

Deze Kampweg winkels slaan de handen ineen tijdens de outlet op 14 en 15 februari.