• Ondernemers Patrick en Patricia van Veldhuizen en hun team tijdens de 7 Zekerheden training van de Jumbo Academy op het hoofdkantoor van Jumbo Supermarkten in Veghel.

    Jumbo

Jumbo Driebergen krijgt compleet nieuw uiterlijk

DRIEBERGEN De Jumbo-winkel, aan De Sluis 12 in Driebergen, krijgt een compleet nieuw uiterlijk. ,,Klanten profiteren hier straks van nog meer keuze uit een gevarieerd assortiment, zoals ter plekke vers bereide pizza's of maaltijden. De indeling van de winkel wordt ruimer en overzichtelijker. Ook heeft de winkel een Pick Up Point en kunnen de boodschappen worden thuisbezorgd", schrijft de Jumbo in een persbericht. De winkel sluit op zaterdag 11 januari om 13.00 uur tijdelijk haar deuren. Vanaf woensdag 5 februari kunnen inwoners van Driebergen en omgeving weer terecht in de volledig vernieuwde Jumbo-winkel. 

Jumbo laat dit moment niet onopgemerkt voorbij gaan en verwelkomt haar klanten op 5 februari met een feestelijke opening om 09.00 uur. Ter ere van de opening verrast Jumbo de eerste 150 bezoekers met een bos bloemen. Bovendien ontvangen alle klanten die voor een bedrag van 25 euro of meer boodschappen doen een ambachtelijke appeltaart.

OVERZICHTELIJKE WINKELOMGEVING Ondernemerskoppel Patrick en Patricia van Veldhuizen over de winkel: ,,De nieuwe winkel wordt prachtig. Ons winkelteam is er helemaal klaar voor om onze klanten opnieuw te verwelkomen in een sfeervolle en overzichtelijke winkelomgeving. We zorgen ervoor dat klanten zich direct thuis voelen in de vernieuwde winkel. De verbouwde supermarkt telt straks ruim 1.300 vierkante meter vloeroppervlakte. Naast een uitgebreidere bier- en wijnafdeling beschikt de winkel ook over een vernieuwde slijterij."

In de nieuwe winkel, die sinds maart 2018 in handen is van ondernemerskoppel Patrick en Patricia van Veldhuizen, is er nog meer aandacht voor verse producten die in de winkel worden bereid. ,,Zo zijn er bijvoorbeeld verse maaltijden verkrijgbaar en bereiden Jumbo-medewerkers ter plekke pizza's om thuis af te bakken. Bovendien halen klanten hun hart op bij het versplein, waar zij volop keuze hebben uit een ruim aanbod dagverse producten, zoals groenten, fruit, vleeswaren, brood en (buitenlandse) kazen. Daarnaast kunnen klanten op de visafdeling zelf een bakje met verschillende soorten diepgevroren vis samenstellen, zoals gamba's en wilde zalm. De winkel zal over zelfscanners beschikken, waarmee klanten hun boodschappen zelf kunnen scannen. Bij de speciale zelfscankassa kunnen zij in een handomdraai afrekenen bij een caissière."

ONLINE BESTELLINGEN Online bestellingen ophalen wanneer het jou uitkomt, kan bij het Pick Up Point. Klanten die via Jumbo.com boodschappen bestellen, halen deze de volgende middag vanaf 16.00 uur op bij deze speciale balie. Op zaterdag is het mogelijk de bestelling al vanaf 10.00 uur op te halen. De boodschappen moeten dan op vrijdag vóór 12.00 uur zijn besteld. Bij het ophalen van de bestelling kan uitsluitend worden betaald met pin. De boodschappen kunnen ook worden thuisbezorgd.

Tijdens de verbouwing kunnen klanten terecht bij de Jumbo winkels aan De Meent 40 in Odijk en aan Plein 1923 26 in Doorn.