• Pixabay

Doorns restaurant introduceert tegoedbonnen en bezorgservice

DOORN Restaurant De Notabelen in Doorn introduceert Nootbonnen: tegoedbonnen die je nu kunt bestellen en betalen en kunt verzilveren zodra het restaurant weer geopend is. Ook is het mogelijk om geselecteerde maaltijden (niet de hele kaart) te laten bezorgen.

Er zijn verschillende soorten Nootbonnen: Taart + koffie of thee voor 1 persoon 6 euro; Dessert voor 2 personen 12,50 euro; Broodje van de week voor 2 personen 15 euro; Fles wijn 25 euro; Hoofdgerecht voor 2 personen met frites 30 euro. Een Nootbon bestellen kan door te appen naar tel. 06-10502920 en je keuze door te geven. Na de bestelling ontvang je een tikkie en de digitale Nootbon.

De Nootbonnen kunnen worden ingezet zodra De Notabelen weer geopend is. Vooralsnog is dat 7 april maar dit kan veranderen. De Nootbonnen zijn 2 jaar geldig. Ze worden alleen digitaal uitgereikt.

BEZORGING Naast de Nootbonnen heeft het restaurant nog een 'Nootmaatregel' ingesteld. ,,We bezorgen zeven dagen in de week een selectie van onze gerechten in Doorn. Bij een besteding vanaf 20 euro bezorgen wij de gerechten gratis. Bij bedragen onder de 20 euro rekenen wij 3 euro bezorgkosten. Bij bezorging kan uitsluitend met pin betaald worden. Bestellen kan via: 0343-415989." Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina van De Notabelen.