Vrijwilligersmedailles Openbare Orde en Veiligheid uitgereikt

HEUVELRUG Vrijwilligers die zich binnen de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben ingezet voor de Openbare Orde en Veiligheid, zoals het Rode Kruis en vrijwillige brandweer, ontvangen een vrijwilligersmedaille Openbare Orde en Veiligheid. In totaal kregen tien Heuvelruggers een medaille uitgereikt.

Locoburgemeester Henk Veldhuizen heeft vrijdag 13 november al medailles en jaartekens uitgereikt aan vrijwilligers van de brandweer Maarn-Maarsbergen. Aan de heer A. Bouwman (40 jaar) en de heer K. van Eckeveld (35 jaar).

Burgemeester Frits Naafs reikte zaterdag 21 november medailles en jaartekens uit aan vrijwilligers van de brandweer Driebergen-Rijsenburg. De heer R.P. Doornkamp (10 jaar), de heer G.J. Caluwé (15 jaar), de heer T.Y. van Yperen (20 jaar), de heer M. van Geresteijn (20 jaar), de heer M. van Eis (25 jaar) en de heer G.J. van Leeuwen (30 jaar) werden geëerd.

Dinsdag 24 november reikte burgemeester Naafs medailles en jaartekens uit aan vrijwilligers Rode Kruis Utrechtse Heuvelrug. Daar kregen mevrouw M. van der Ham (25 jaar) en de heer J.J. Greuter (10 jaar) een medaille.