• Sam in Actie

    Mark
  • Oefening 1

    Mark
  • Uitleg door de trainer

    Mark

Maarnse kleuters kunnen heel goed hockeyen

20-09-2019, 13:38 | Lezersnieuws | Marjol

Afgelopen woensdag kwamen 70 kleuters van de Meent en de Ladder op bezoek bij MHC Maarn. Zij kregen daar een hockey clinic aangeboden door de Maarnse Hockeyclub. De clinic bestond uit een aantal oefeningen om de kinderen bekend te maken met de sport. De oefeningen werden begeleid door ervaren hockeyers.

"Deze keer hebben we speciale clinics voor de kleuters georganiseerd. Normaal zijn de clinics pas vanaf groep 3, maar wij vinden het heel leuk om ook voor de allerkleinsten al sport aan te bieden" aldus Marcel Wickel. De kinderen waren erg enthousiast. Er werd veel gerend en gelachen. En Sam (4 jaar) gaf aan dat ze nu ook echt zelf op hockey wil. "Mijn zussen zitten er al op, en nu wil ik ook". "Nou, ik denk dat we Sam wel zien bij de proeftraining" lacht Marcel.

In Maarn/Maarsbergen is er een mooi samenwerkingsverband tussen de scholen en de voetbal-, tennis en hockeyvereniging. Elk jaar worden door de clubs clinics georganiseerd. Op 4 oktober staan de volgende hockey-clinics op het programma. Dan komen groep 3 tot en met groep 8 van de Merseberch, Meent en de Ladder.