• Stationsgebied Driebergen-Zeist (Facebook)

Stationsgebied Driebergen op slot

DRIEBERGEN Rond station Driebergen-Zeist vinden deze zomer werkzaamheden plaats. Zowel de Hoofdstraat als de Stationsweg zullen ter hoogte van het station afgesloten worden. Vooral het doorgaande verkeer tussen Zeist en de A12 kan hierdoor hinder ervaren. De trein blijft rijden, ook is het station inclusief de kiss-and-ride en de P+R gewoon bereikbaar.

Van vrijdag 19 juli 20:00 uur tot maandag 22 juli 06:00 uur is de Hoofdstraat volledig afgesloten voor doorgaand auto- en fietsverkeer tussen hockeyclub Shinty en de kruising Breullaan. De Stationsweg is van maandag 22 juli 6:00 uur tot vrijdag 26 juli 20:00 uur opengesteld voor autoverkeer. Dit biedt de mogelijkheid naar de Odijkerweg te rijden voor het oversteken van de sporen vanuit Zeist. Autoverkeer kan zo tijdens de werkweek of via de Odijkerweg-Stationsweg-Hoofdstraat naar de A12 of via Breullaan-Arnhemse Bovenweg-Loolaan.

Van vrijdag 26 juli 20:00 tot maandag 29 juli 06:00 uur is de Hoofdstraat opnieuw volledig afgesloten voor doorgaand auto- en fietsverkeer tussen hockeyclub Shinty en de kruising Breullaan.