• Webscon
  • Webscon

Sint opent projectwinkel in De Sluis

DRIEBERGEN De renovatie van winkelcentrum De Sluis in Driebergen-Zuid staat gepland voor komend jaar. Op zaterdag 17 november opent Sinterklaas om 14 uur de projectwinkel, waarin belangstellenden tot 16 uur kennis kunnen nemen van de plannen voor de renovatie.

Nieuw Winkel Vastgoed heeft aan ontwikkelaar Webscon de opdracht gegeven om De Sluis flink op te knappen. De werkzaamheden zullen volgens de planning in het voorjaar van 2019 beginnen.

INFORMATIECENTRUM Om iedereen op de hoogte te houden, komt er in de kiosk van de voormalige dierenwinkel een informatiecentrum waarin plattegronden en impressies van de vernieuwde Sluis komen te hangen. Deze projectwinkel kan ook worden gebruikt voor bijeenkomsten en als uitvalsbasis voor diverse activiteiten tijdens de renovatieperiode.

HULP INGESCHAKELD ,,Om de opening zaterdag luister bij te zetten, is de hulp ingeschakeld van niemand minder dan Sinterklaas", aldus de organisatie. ,,Daarna zijn alle bezoekers welkom in de projectwinkel om onder het genot van een kopje koffie of thee, een gebakje en pepernoten de plannen te bekijken en eventueel vragen te stellen aan vertegenwoordigers van Webscon."

KERSTEVENEMENT De komende maanden worden in samenwerking met de winkeliers meer activiteiten in de Sluis georganiseerd. Zo staat er voor zaterdag 15 december een kerstevenement op het programma.