• Lions Club Utrechtse Heuvelrug
  • Lions Club Utrechtse Heuvelrug
  • Lions Club Utrechtse Heuvelrug

Samen eten voor de Linda Foundation

HEUVELRUG De Lions Club Utrechtse Heuvelrug organiseert dit jaar voor de derde keer het pop-up Black White Dinner. Zaterdag 2 juni wordt vanaf 18.00 uur op een geheime en bijzondere plek in de regio Utrecht een groots pop-up restaurant gecreëerd. Alle inwoners van de Utrechtse Heuvelrug kunnen aan dit bijzondere evenement deelnemen. De deelnemers dragen 35 euro per persoon bij; dit komt ten goede aan de Linda Foundation.  

Samen genieten en dineren op een bijzondere en geheime locatie waar je anders nooit komt. Het geeft het gevoel van een ouderwets schoolreisje; een beetje spanning over waar je naar toe gaat, wat er gegeten zal worden en hoe het zal zijn om iedereen zwart/wit gekleed daar te gaan ontmoeten. Twee uur voor het begin van het evenement wordt de locatie per SMS aan de deelnemers bekend gemaakt. ,,Het is prachtig om te zien dat daarna van alle kanten de deelnemers op eigen gelegenheid, met picknickmand en zwart-wit gekleed naar deze bijzondere plek komen", schrijft de Lions Club.

 

EIGEN ETEN De deelnemers maken zelf een groots pop-up restaurant. Iedereen brengt voor zichzelf of om te delen een diner mee: voorgerecht, hoofdgerecht en dessert; en bovendien (fris)drank en de aankleding van de tafel. In een ongedwongen sfeer wordt er gegeten en gedanst; kortom gefeest met bestaande én met nieuwe vrienden. Loungemuziek zorgt voor een sfeervolle omlijsting. Na het eindsein verlaten de feestgangers de locatie en niets laat zien, dat er een bijzonder feest is geweest.

 

GEHEIM De tot op het laatste moment geheim gehouden locatie is ergens in de buitenlucht. Er wordt dus gerekend op mooi weer. Voorgaande jaren is er met prachtig weer gegeten op de luchtplaats van de oude gevangenis aan het Wolvenplein in Utrecht en in de tuinen van Paleis Soestdijk. Uiteraard wordt er gezorgd voor een alternatief 'binnenshuis' voor het geval dat het weer minder is.

 

Op de website www.blackandwhite.life is alles te lezen over dit evenement. Aanmelden kan individueel of door direct een gehele tafel voor zes te boeken. Sponsors worden uitgenodigd hun steentje bij te dragen om de opbrengst voor de Linda Foundation zo hoog mogelijk te maken.

 

De Linda Foundation ondersteunt (alleenstaande) ouders met kinderen, die in financiële nood verkeren. Deze gezinnen ontvangen in de feestelijke decembermaand een pakket aan cadeaubonnen ter waarde van 600 euro. Deze kunnen zij besteden bij grootwinkelbedrijven. De gezinnen worden aangedragen door lokale professionele hulpverleners. Professionele hulpverleners in de Utrechtse Heuvelrug worden opgeroepen om zich aan te melden als intermediair op de site van de Linda Foundation: https://www.lindafoundation.nl/intermediairs/.