• Corina Blommendaal
  • Corina Blommendaal
  • Corina Blommendaal

Ondanks de regen een gezellig Doorn Doet

DOORN Afgelopen zaterdag was het zover: het grote feest waar veel voorbereiding aan vooraf ging. De jubilerende Oranjevereniging, Doornsche IJsclub en Harmonie organiseerden samen met de ondernemers en sportverenigingen een feestelijke dag. Ondanks de regen, waardoor het avondprogramma helaas afgelast moest worden, was er veel gezelligheid.

Corina Blommendaal

Bij Doorn Doet was er onder meer een gratis ontbijt voor de 25-jarige Notabelen met maar liefst 250 deelnemers. Met niet alleen broodjes, maar ook warme gerechten zoals gebakken eieren met spek en onbeperkt koffie. De muzikale ondersteuning door de Notenkrakers maakte het compleet.

Ook was de Kampweg ingericht met stands met allerlei lekkernijen, kleding, bloemen. De ondernemers hadden er echt werk van gemaakt om alles goed te presenteren. Ook oude ambachten zoals het maken van instrumenten maken waren te bewonderen en een rietbewerker werkte onverstoorbaar aan zijn producten.

Verder stond er een stand van de Rotary Doorn, waar speciale koffie verkocht wordt om de strijd tegen polio tegen te gaan. En natuurlijk was er live muziek.

Kijk voor meer foto's in ons foto-album.