• Archieffoto - ZHZActueel.nl

Man uit Maarsbergen overleden na zware mishandeling

MAARSBERGEN De 25-jarige inwoner van Maarsbergen die in de nacht van vrijdag op zaterdag is mishandeld in Utrecht, is aan zijn verwondingen overleden. Dat heeft zijn familie bekend gemaakt. Hij vocht sinds die bewuste nacht in een ziekenhuis voor zijn leven, maar moest in de nacht van woensdag op donderdag die strijd staken.

De 25-jarige man uit Maarsbergen was zaterdag rond 02.30 uur in een horecagelegenheid aan de Amsterdamsestraatweg in Utrecht samen met vrienden toen hij plotseling door een onbekende man werd aangevallen. Het bleek dezelfde man die zij iets eerder op straat waren tegengekomen en waarmee ze een korte woordenwisseling hadden. Het slachtoffer is door de mishandeling ernstig gewond geraakt. De dader is weggerend de Mimosastraat in. 

GETUIGEN De politie is meteen een onderzoek gestart en zoekt getuigen van dit incident.  Het signalement van de dader: Man, tussen de 1.70 en 1.85 meter lang en slank postuur. Zijn haar was aan de zijkant opgeschoren en bovenop het hoofd kort, donker haar. Hij is blank, zongebruind of licht getint. Hij droeg een wit trainingsjack en een stonewashed spijkerbroek met gaten.

Mensen die getuige zijn geweest van de woordenwisseling op straat en/of die de man verdachte na de mishandeling hebben zien wegrennen, kunnen contact opnemen met de politie in Utrecht via 0900-8844. Anoniem melden mag ook, via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.