• Archief BDUmedia

Man uit Driebergen mogelijk 'doorrijder in Oss'

DRIEBERGEN Een bestelauto die betrokken was bij de aanrijding op de Berghemseweg in Oss tijdens de nieuwjaarsnacht is dinsdagochtend 9 januari aangetroffen in Stroe. Ook heeft de politie een verdachte uit Driebergen in deze zaak aangehouden. Of dit de daadwerkelijke verdachte van het besturen van de auto is, is nog niet duidelijk.

Naar aanleiding van nieuwe informatie die bij ons binnenkwam hebben wij dinsdag in de vroege ochtend op een camping in het Gelderse Stroe de bestelwagen teruggevonden die betrokken was bij de aanrijding in Oss. Het voertuig is in beslag genomen en wordt verder onderzocht door onze verkeersspecialisten.

AANHOUDING Later die middag meldde zich een 39-jarige man uit Driebergen op het politiebureau in Oss die een verklaring wilde afleggen. Vanwege een aantal verdachte omstandigheden is deze man aangehouden. ,,We onderzoeken of hij een rol heeft gehad bij de aanrijding en zo ja welke. Of hij de bestuurder van het voertuig is geweest is nog niet helder." De verdachte zit vast voor verder onderzoek.