Maarn Wijzer viert 40 jaar met culturele avond

MAARN Binnenlopen en meedoen. Dat is het motto voor de avond die Maarn Wijzer op vrijdag 27 maart organiseert in de Twee Marken. Met workshops, muziek en een quiz waarin de kennis over het dorp wordt getest bruist het vanaf 19.00 uur van de activiteiten in de (gym)zalen. Jong en oud is welkom.

Monique José Timmermans

,,We organiseren deze avond voor alle inwoners van Maarn en Maarsbergen. De entree, deelname aan workshops en de quiz is gratis. Geen inschrijvingen, meekijken en uitproberen.

Zoals bijvoorbeeld de technieken van de afdeling beeldend: schilderen of tekenen met houtskool, krijt of aquarelverf. En wie heeft wel eens een haiku gemaakt? Leer de geheimen van deze drieregelige Japanse gedichten. Sportiviteit in de gymzaal, zingen voor de kinderen of shawls knopen. Het kan allemaal", aldus Gera Hensbergen, voorzitter van Maarn Wijzer. Voor de muzikale omlijsting van de avond zijn Barney's Friends uitgenodigd. De band vertolkt Franse chansons en daarnaast zullen swingende jazz-klanken de Twee Marken vullen. Voor wie echt de quiz niet wil missen: om 20.30 uur staat deze op het programma.

* Lees meer in De Kaap/Stichtse Courant van donderdag 26 maart.