• Taalcoaching

    Stichting Lezen en Schrijven

Lunch en taalactiviteiten tijdens de week van de Alfabetisering

26-07-2019, 10:56 | Lezersnieuws | femke

In de week van de alfabetisering (9 t/m 15 september) openen alle Taalhuis initiatieven in de gemeente Utrechtse Heuvelrug haar deuren. Zij willen u laten kennismaken met het leuke en leerzame aanbod dat er is in de Heuvelrug. Ben je nieuw in Nederland of geboren en getogen Nederlander? De activiteiten van het Taalhuis zijn er voor iedereen die graag de Nederlandse taal beter wil leren.

Op maandag 9 september zullen de deelnemers van het Taalcafe in de bibliotheek Maarn, Trompplein 5 een heerlijke lunch uit alle windstreken voorbereiden waarbij iedereen vanaf 12.30 uur kan aanschuiven.

In de Delerij aan de Oranjelaan 73 in Driebergen is op dinsdag 10 september tussen 12.00 en 14.00 uur een lunch voor geïnteresseerden in de activiteiten die hier plaatsvinden. De goede samenwerking tussen de Eurowinkel, de Inloop, Prima Perspectief en Taalcoaching Heuvelrug maken dit mogelijk. Er zullen verschillende internationale soepen gemaakt worden. Kijk om u heen en neem iemand mee voor wie wij  iets kunnen betekenen.

Op woensdag 11 september bent u van harte welkom om tussen 11 en 14 uur een kijkje te komen nemen bij de taalinloop in de bibliotheek te Leersum. Van 12.30 uur tot 14 uur staat ook hier een lunch klaar.

Op vrijdag 13 september bent u welkom voor Samen Soepen met taalactiviteiten vanaf 13.00 uur in Leefgemeenschap Bethanie, Allemanswaard 2, Amerongen

Deelname aan alle activiteiten is gratis. Aanmelden is niet nodig.