• Huis Doorn
  • Huis Doorn
  • Huis Doorn

Kerst bij de keizer in Huis Doorn

DOORN Huis Doorn is van maandag 17 december tot en met zondag 6 januari in kerstsferen gehuld. Hierbij wordt gebruik gemaakt van het thema 'wild' en 'jacht'. 

Tijdens de kerstperiode zijn de tafels gedekt met zilveren tafelstukken, staan er kerstbomen in de stijl van de jaren twintig en worden er originele menu's gebruikt. ,,In de keuken staat de koffie met de tulband klaar en in de Gele Salon is gedekt voor het ontbijt. De feestelijke eetkamer nodigt u uit voor het hoofdgerecht en in de Dienkamer laat het nagerecht u watertanden. Natafelen deed de Keizer in de Gobelinkamer", aldus Huis Doorn.

SMAKELIJK Op zondag 6 januari 2019 zal in de keuken in het souterrain de keukenmeid van de keizer tussen 13.00 en 17.00 uur smakelijke verhalen vertellen.

KINDERRONDLEIDING Ook is er volgens het kasteel genoeg georganiseerd voor de kinderen tijdens de kerstvakantie. Op zaterdag 22 en 29 december en woensdag 2 januari 2019 is er een speciale kinderrondleiding. Deze begint om 14.00 uur. Reserveren kan via reserveringen@huisdoorn.nl.

Huis Doorn is op eerste kerstdag en nieuwjaarsdag gesloten. Meer informatie is te vinden op de website: www.huisdoorn.nl.