• 112Heuvelrug.nl

Jongeman mishandelt scootmobieler bij pinautomaat in Driebergen

DRIEBERGEN De politie van Driebergen is op zoek naar de dader van een gewelddadige mishandeling die maandagmiddag plaatsvond aan de Bosstraat. Daarbij kreeg een man in een scootmobiel enkele raken klappen.

De mishandeling vond maandagmiddag omstreeks 14.10 uur plaats bij de Rabobank in Driebergen. Het slachtoffer betrof een man die in zijn scootmobiel stond te wachten bij het pinautomaat van de Rabobank aan de Bosstraat 14 in Driebergen. Omdat zijn voorganger erg stond te treuzelen tijdens het pinnen sprak hij deze jongen daarop aan.

Dit stond de jongeman blijkbaar niet aan waarop hij het slachtoffer drie maal met zijn vuist in het gezicht stompte. Hierna vertrok de dader op een zilverkleurige damesfiets (nieuw model) in de richting van de Hoofdstraat.

Het slachtoffer heeft als gevolg van de mishandeling licht letsel aan zijn gezicht overgehouden.

SIGNALEMENT De dader is een blanke jongen van 18 tot 21 jaar oud en ongeveer 1,78 meter lang. Hij droeg een zwart petje, heeft een opvallend bleek gezicht, licht blauwe ogen en licht kort opgeschoren haar. Hij droeg een zwart T-shirt, een blauwe spijkerbroek en sneakers.

GETUIGEN De politie is op zoek naar getuigen van deze mishandeling of naar mensen die aanslaan op dit signalement. Neem dan contact op met 0900 - 8844.

Tijdens de mishandeling liep er een mogelijke getuige uit de Rabobank naar buiten toe. Dit betrof een man, rond de 60 jaar, kort krullend haar, geruit overhemd, bruine broek en nette schoenen. Graag komt de politie in contact met deze mogelijke getuige. Kent u deze man, neem dan contact op met de politie op tel. 0900-8844.