Jaarmarkt op Kerkplein in Driebergen

DRIEBERGEN Ter gelegenheid van Koningsdag wordt woensdag 27 april weer de traditionele jaarmarkt gehouden op het Kerkplein en een deel van de Hoofdstraat in Driebergen. Deze jaarmarkt wordt traditiegetrouw georganiseerd door de vereniging ''Vrienden van het Kerkplein'.

Doordat sinds 2003 de mogelijkheid bestaat een deel van de Hoofdstraat voor extra kraamruimte te gebruiken, is er nog een beperkt aantal kramen beschikbaar voor zowel charitatieve instellingen als voor zakelijke doeleinden. De vereniging 'Vrienden van het Kerkplein' roept vooral de charitatieve instellingen, zoals goede doelen, verenigingen, stichtingen etcetera, op zich aan te melden voor een kraam.

KORTING OP HUUR Charitatieve instellingen krijgen ook een korting op de huur. Deze instellingen kunnen een kraam huren voor 30 euro. Ze kunnen ook kiezen voor een veelvoud ervan, steeds voor een meerprijs van 30 euro.

Zakelijke gebruikers betalen 65 euro per kraam.

Buiten de stad Utrecht is deze jaarmarkt (tezamen met de vrijmarkt - de vrijmarkt wordt georganiseerd door de Oranjevereniging van Driebergen-Rijsenburg) met ongeveer 40.000 bezoekers de grootste van de gehele provincie Utrecht en staat deze markt op nummer 5 van Nederland.

Voor meer informatie of reservering van één of meer kramen voor de jaarmarkt: Danny Cohen, telefoon (06) 55864584.

Meer info op vriendenvanhetkerkplein.nl