• Jan WIllem Houweling
  • Jan WIllem Houweling
  • Jan WIllem Houweling

IVA Driebergen bovenaan in Keuzegids Hoger Onderwijs

DRIEBERGEN IVA Driebergen Business School staat ,,traditiegetrouw" bovenaan in de donderdag verschenen Keuzegids Hbo. ,,De IVA voert dit jaar wederom de ranglijst aan in de categorie bedrijfskunde en management. Daarbij mag de IVA ook dit jaar weer het zegel 'topopleiding' voeren", meldt de hogeschool trots.

De teksten uit de Keuzegids Hbo 2017 zijn ronduit lovend over de zakelijke opleidingen van IVA. ,,Hier worden managers opgeleid voor zowel de autobranche als de handel in zeiljachten. Het slaagpercentage is zeer hoog en experts gaven de opleiding een dikke pluim." En: ,,Zowel de studenten als deskundigen hebben niets dan lof voor de strak georganiseerde IVA-opleiding, die goed aansluit bij en voorbereidt op de beroepspraktijk."

Minister Bussemaker (Onderwijs) bezocht de school in 2014. Ze sprak zich in haar Strategische Agenda Hoger Onderwijs en Onderzoek 2015-2025 positief uit over het beleid van de IVA. ,,Het concept van de IVA met kleinschalig, ondernemend onderwijs met een sterke focus op automotive en nautisch business management zorgt nog altijd voor zeer tevreden studenten."

,,Al meer dan 85 jaar blijkt het persoonlijke, kleinschalige onderwijs garant te staan voor een sterke opleiding", meent de business school. ,,De grote focus op het bedrijfsleven zorgt dat studenten een uitstekende plaats verwerven binnen het grote IVA-netwerk."

Meer over de keuzegids via www.keuzegids.org.